JUMBO GOLD kukuřičné křupky se sýrem 25 g
Kód: 81171101Související produkty

Lahodná pasta z vypeckovaných a rozmixovaných černých oliv KALAMATA a AMFISSA, s olivovým olejem a řeckým kořením.

Velké bílé fazole v tomatě, pečené. Rodinné balení. Nakupujte výhodněji rovnou po kartonech! Cena v přepočtu za jeden kus jen 259,- Kč.

VIALCO AMBROSIA sardinky v sójovém oleji 105g Sardina Pilchardus

VIALCO AMBROSIA sardinky v sójovém oleji, s chilli 105g Sardina Pilchardus

VIALCO AMBROSIA sardinky v pikantní omáčce Harissa 105g Sardina Pilchardus

VIALCO AMBROSIA sardinky v rajčatové omáčce 105g Sardina Pilchardus

VIALCO AMBROSIA sardinky v extra panenském olivovém oleji 95g Sardina Pilchardus

VIALCO AMBROSIA sardinky v extra panenském olivovém oleji s chilli 95g Sardina Pilchardus

VIALCO AMBROSIA sardinky v extra panenském olivovém oleji s kurkumou a pepřem 95g Sardina Pilchardus

VIALCO AMBROSIA ančovičky s česnekem a oreganem 100g Engraulis encrasicolus

TRATA uzený tuňák sójovém oleji 160g Divoký Katsuwonus pelamis, odlov v Tichém oceánu Uzený na dřevě

TRATA salát z uzeného tuňáka, s čočkou 160g Divoký Katsuwonus pelamis, odlov v Indickém oceánu Uzený na dřevě

TRATA salát z uzeného tuňáka, s quinoou 160g Divoký Katsuwonus pelamis, odlov v Tichém oceánu Uzený na dřevě

TRATA salát z uzeného tuňáka, s fazolemi 160g Divoký Katsuwonus pelamis, odlov v Tichém oceánu Uzený na dřevě
Detailní popis produktu
JUMBO GOLD KUKUŘIČNÉ KŘUPKY SE SÝREM 25 g
Složení: kukuřičná krupice 60%, rostlinný olej (slunečnicový), sýrový prášek 5% (mléko, laktóza), sůl, potravinářské barvivo (tekutý extrakt z papriky).
Může obsahovat stopy arašídů, lískových ořechů, sójových bobů, mléka a lupiny.
Skladujte na stinném a suchém místě.
Bez konzervantů a lepku.
Výživové údaje na 100 g: Energetická hodnota: 2292,7 kJ/549,8 kcal, tuky: 33 g, z toho nasycené mastné kyseliny: 2,3 g, sacharidy: 56 g, z toho cukry: 3,9 g, bílkoviny: 6,5 g, sůl: 2 g.
Země původu: Řecko
Doplňkové parametry
Kategorie: | CHIPSY A BRAMBŮRKY |
---|---|
Hmotnost: | 0.03 kg |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.