Dárková sada 100 g káv (012301,162001,012401,012001)

 
Akce Efekt lupa
 

Sada obsahuje: Řecká káva MELCAFE - zelený balíček 100 g + Řecká káva SANTOS - zlatý balíček 100 g + Řecká káva MOCCA - stříbrný balíček 100 g + Řecká káva mocca KATSIFAS 100 g + dárková balení

Dostupnost Skladem
Běžná cena 326 Kč
Ušetříte 147 Kč (–45 %)
Cena 155,65 Kč bez DPH
179 Kč    
Kód produktu MODEL3
Značka DÁRKOVÉ KAZETY
Kategorie DÁRKOVÉ BALENÍ A KAZETY
 

DÁRKOVÁ SADA OBSAHUJE:

1. ŘECKÁ MLETÁ KÁVA MELCAFE 100 g SILNÁ CHUŤ- ZELENÝ BALÍČEK

V Řecku je tento typ kávy velmi oblíbený a rozšířený a dostanete ji tam prakticky ve všech kavárnách, cukrárnách, tavernách a restauracích, pokud si objednáte "Greek Coffee". Řekové hrdě odolávají ostatním typům kávy jak ji známe u nás a stále si vychutnávají tuto kávu ve své oblíbené taverně. Řecká káva je totiž naprosto jiná úroveň kávy, jiná kultura přípravy a konzumace, vedoucí k tomu nejdokonalejšímu požitku z ní.

Tajemství této luxusní řecké kávy spočívá v unikátním blendu pečlivě vybíraných kávových zrn. Master blender naplno využil svých mnohaletých zkušeností a vybral ty nejlepší druhy brazilské kávy z těch nejvhodnějších, zkušenostmi prověřených lokalit.

Pražení kvalitní řecké kávy vyžaduje mnoha let zkušeností a notnou dávku citu. Kávová zrna totiž musí být velmi pečlivě a opatrně pražena, aby po pomletí získala svou charakteristickou chuť, vůni a světle hnědou barvu. Kávová zrna jsou velmi jemně pomletá, káva po pomletí ani zdánlivě svou konzistencí nepřipomíná běžnou mletou kávu, ale spíše jemný moučkový cukr. Správné pomletí je totiž pro kvalitní řeckou kávu klíčové a projevuje se dále ve způsobu přípravy kávy v briki. 

Má velmi originální a specifickou chuť. Nejvhodnější je ji připravovat v tradiční nádobě briki, nebo, chcete-li, v džezvě či kanace. Během této přípravy se káva zalije studenou vodou a vaří se s cukrem přímo v briki. Tradice tohoto způsobu přípravy kávy sahá hluboho do historie až do časů prvních beduínů, kteří kávová zrna drtili v kamenných hmoždířích a kávu připravovali v nádobě přímo na žhavém písku. Pro dosažení té nejlepší chuti odborníci doporučují kávu několikrát nechat projít varem, po každém projití varem je dobré nechat kávu chvíli "odpočinout", až klesne pěna, a znovu ji nechat projít varem. Celý proces opakujte ideálně třikrát. Káva se běžně servíruje se sklenicí vody. Již samotný rituál přípravy této kávy je příjemným zážitkem, jehož výsledkem je navíc dokonalá, harmonická chuť a aroma připravené kávy. Na své kvalitě však káva nikterak neztratí ani když si ji připravíte způsobem, jakým jste zvyklí připravovat mletou kávu. Servíruje se v tradičním hrníčku obsahem srovnatelným s hrníčkem na espresso.

V řeckých tavernách se podává zpravidla bez mléka, zato však se sklenicí vody. Přidat krapet mléka či smetany ale rozhodně není na škodu, naopak to silnou řeckou kávu zjemní. 

V tavernách můžete narazit na tyto kategorie řecké kávy:
Skétos - 75ml vody + 1 lžička kávy
Me olígi - 75ml vody + 1 lžička kávy + 1/2 lžičky cukru
Métrios - 75ml vody + 1 lžička kávy + 1 lžička cukru
Glykós - 75ml vody + 1 lžička kávy + 2 lžičky cukru

Díky speciálnímu balení si zachovává čerstvost a úžasnou vůni.

Tato káva značky Melcafé je vyrobena v rodinné firmě Meletiadis v Soluni.

Vyrobeno v Řecku.



2. ORIGINAL GREEK COFFEE 100% - PRAVÁ ŘECKÁ MLETÁ KÁVA GOLD SANTOS 10x100 g - KARTON

V Řecku je tento typ kávy velmi oblíbený a rozšířený a dostanete ji tam prakticky ve všech kavárnách, cukrárnách, tavernách a restauracích, pokud si objednáte "Greek Coffee". Řekové hrdě odolávají ostatním typům kávy jak ji známe u nás a stále si vychutnávají tuto kávu ve své oblíbené taverně. Řecká káva je totiž naprosto jiná úroveň kávy, jiná kultura přípravy a konzumace, vedoucí k tomu nejdokonalejšímu požitku z ní.

Tajemství této luxusní řecké kávy spočívá v unikátním blendu pečlivě vybíraných kávových zrn. Master blender naplno využil svých mnohaletých zkušeností a vybral ty nejlepší druhy brazilské kávy z těch nejvhodnějších, zkušenostmi prověřených lokalit.

Pražení kvalitní řecké kávy vyžaduje mnoha let zkušeností a notnou dávku citu. Kávová zrna totiž musí být velmi pečlivě a opatrně pražena, aby po pomletí získala svou charakteristickou chuť, vůni a světle hnědou barvu. Kávová zrna jsou velmi jemně pomletá, káva po pomletí ani zdánlivě svou konzistencí nepřipomíná běžnou mletou kávu, ale spíše jemný moučkový cukr. Správné pomletí je totiž pro kvalitní řeckou kávu klíčové a projevuje se dále ve způsobu přípravy kávy v briki. 

Má velmi originální a specifickou chuť. Nejvhodnější je ji připravovat v tradiční nádobě briki, nebo, chcete-li, v džezvě či kanace. Během této přípravy se káva zalije studenou vodou a vaří se s cukrem přímo v briki. Tradice tohoto způsobu přípravy kávy sahá hluboho do historie až do časů prvních beduínů, kteří kávová zrna drtili v kamenných hmoždířích a kávu připravovali v nádobě přímo na žhavém písku. Pro dosažení té nejlepší chuti odborníci doporučují kávu několikrát nechat projít varem, po každém projití varem je dobré nechat kávu chvíli "odpočinout", až klesne pěna, a znovu ji nechat projít varem. Celý proces opakujte ideálně třikrát. Káva se běžně servíruje se sklenicí vody. Již samotný rituál přípravy této kávy je příjemným zážitkem, jehož výsledkem je navíc dokonalá, harmonická chuť a aroma připravené kávy. Na své kvalitě však káva nikterak neztratí ani když si ji připravíte způsobem, jakým jste zvyklí připravovat mletou kávu. Servíruje se v tradičním hrníčku obsahem srovnatelným s hrníčkem na espresso.

V řeckých tavernách se podává zpravidla bez mléka, zato však se sklenicí vody. Přidat krapet mléka či smetany ale rozhodně není na škodu, naopak to silnou řeckou kávu zjemní. 

V tavernách můžete narazit na tyto kategorie řecké kávy:
Skétos - 75ml vody + 1 lžička kávy
Me olígi - 75ml vody + 1 lžička kávy + 1/2 lžičky cukru
Métrios - 75ml vody + 1 lžička kávy + 1 lžička cukru
Glykós - 75ml vody + 1 lžička kávy + 2 lžičky cukru

Díky speciálnímu balení si zachovává čerstvost a úžasnou vůni.

Tato káva značky Melcafé je vyrobena v rodinné firmě Meletiadis v Soluni.

Vyrobeno v Řecku.



3. ORIGINAL GREEK COFFEE 100% MOCCA - PRAVÁ ŘECKÁ MLETÁ KÁVA MOCCA 100 g

V Řecku je tento typ kávy velmi oblíbený a rozšířený a dostanete ji tam prakticky ve všech kavárnách, cukrárnách, tavernách a restauracích, pokud si objednáte "Greek Coffee". Řekové hrdě odolávají ostatním typům kávy jak ji známe u nás a stále si vychutnávají tuto kávu ve své oblíbené taverně. Řecká káva je totiž naprosto jiná úroveň kávy, jiná kultura přípravy a konzumace, vedoucí k tomu nejdokonalejšímu požitku z ní.

Tajemství této luxusní řecké kávy spočívá v unikátním blendu pečlivě vybíraných kávových zrn. Master blender naplno využil svých mnohaletých zkušeností a vybral ty nejlepší druhy brazilské kávy z těch nejvhodnějších, zkušenostmi prověřených lokalit.

Pražení kvalitní řecké kávy vyžaduje mnoha let zkušeností a notnou dávku citu. Kávová zrna totiž musí být velmi pečlivě a opatrně pražena, aby po pomletí získala svou charakteristickou chuť, vůni a světle hnědou barvu. Kávová zrna jsou velmi jemně pomletá, káva po pomletí ani zdánlivě svou konzistencí nepřipomíná běžnou mletou kávu, ale spíše jemný moučkový cukr. Správné pomletí je totiž pro kvalitní řeckou kávu klíčové a projevuje se dále ve způsobu přípravy kávy v briki. 

Má velmi originální a specifickou chuť. Nejvhodnější je ji připravovat v tradiční nádobě briki, nebo, chcete-li, v džezvě či kanace. Během této přípravy se káva zalije studenou vodou a vaří se s cukrem přímo v briki. Tradice tohoto způsobu přípravy kávy sahá hluboho do historie až do časů prvních beduínů, kteří kávová zrna drtili v kamenných hmoždířích a kávu připravovali v nádobě přímo na žhavém písku. Pro dosažení té nejlepší chuti odborníci doporučují kávu několikrát nechat projít varem, po každém projití varem je dobré nechat kávu chvíli "odpočinout", až klesne pěna, a znovu ji nechat projít varem. Celý proces opakujte ideálně třikrát. Káva se běžně servíruje se sklenicí vody. Již samotný rituál přípravy této kávy je příjemným zážitkem, jehož výsledkem je navíc dokonalá, harmonická chuť a aroma připravené kávy. Na své kvalitě však káva nikterak neztratí ani když si ji připravíte způsobem, jakým jste zvyklí připravovat mletou kávu. Servíruje se v tradičním hrníčku obsahem srovnatelným s hrníčkem na espresso.

V řeckých tavernách se podává zpravidla bez mléka, zato však se sklenicí vody. Přidat krapet mléka či smetany ale rozhodně není na škodu, naopak to silnou řeckou kávu zjemní. 

V tavernách můžete narazit na tyto kategorie řecké kávy:
Skétos - 75ml vody + 1 lžička kávy
Me olígi - 75ml vody + 1 lžička kávy + 1/2 lžičky cukru
Métrios - 75ml vody + 1 lžička kávy + 1 lžička cukru
Glykós - 75ml vody + 1 lžička kávy + 2 lžičky cukru

Díky speciálnímu balení si zachovává čerstvost a úžasnou vůni.

Tato káva značky Melcafé je vyrobena v rodinné firmě Meletiadis v Soluni.

Vyrobeno v Řecku.

 

4. ŘECKÁ MLETÁ KÁVA 100 g

V Řecku je tento typ kávy velmi oblíbený a rozšířený a dostanete ji tam prakticky ve všech kavárnách, cukrárnách, tavernách a restauracích, pokud si objednáte "Greek Coffee". Řekové hrdě odolávají ostatním typům kávy jak ji známe u nás a stále si vychutnávají tuto kávu ve své oblíbené taverně. Řecká káva je totiž naprosto jiná úroveň kávy, jiná kultura přípravy a konzumace, vedoucí k tomu nejdokonalejšímu požitku z ní.

Tajemství této luxusní řecké kávy spočívá v unikátním blendu pečlivě vybíraných kávových zrn. Master blender naplno využil svých mnohaletých zkušeností a vybral ty nejlepší druhy brazilské kávy z těch nejvhodnějších, zkušenostmi prověřených lokalit.

Pražení kvalitní řecké kávy vyžaduje mnoha let zkušeností a notnou dávku citu. Kávová zrna totiž musí být velmi pečlivě a opatrně pražena, aby po pomletí získala svou charakteristickou chuť, vůni a světle hnědou barvu. Kávová zrna jsou velmi jemně pomletá, káva po pomletí ani zdánlivě svou konzistencí nepřipomíná běžnou mletou kávu, ale spíše jemný moučkový cukr. Správné pomletí je totiž pro kvalitní řeckou kávu klíčové a projevuje se dále ve způsobu přípravy kávy v briki. 

Má velmi originální a specifickou chuť. Nejvhodnější je ji připravovat v tradiční nádobě briki, nebo, chcete-li, v džezvě či kanace. Během této přípravy se káva zalije studenou vodou a vaří se s cukrem přímo v briki. Tradice tohoto způsobu přípravy kávy sahá hluboho do historie až do časů prvních beduínů, kteří kávová zrna drtili v kamenných hmoždířích a kávu připravovali v nádobě přímo na žhavém písku. Pro dosažení té nejlepší chuti odborníci doporučují kávu několikrát nechat projít varem, po každém projití varem je dobré nechat kávu chvíli "odpočinout", až klesne pěna, a znovu ji nechat projít varem. Celý proces opakujte ideálně třikrát. Káva se běžně servíruje se sklenicí vody. Již samotný rituál přípravy této kávy je příjemným zážitkem, jehož výsledkem je navíc dokonalá, harmonická chuť a aroma připravené kávy. Na své kvalitě však káva nikterak neztratí ani když si ji připravíte způsobem, jakým jste zvyklí připravovat mletou kávu. Servíruje se v tradičním hrníčku obsahem srovnatelným s hrníčkem na espresso.

V řeckých tavernách se podává zpravidla bez mléka, zato však se sklenicí vody. Přidat krapet mléka či smetany ale rozhodně není na škodu, naopak to silnou řeckou kávu zjemní. 

V tavernách můžete narazit na tyto kategorie řecké kávy:
Skétos - 75ml vody + 1 lžička kávy
Me olígi - 75ml vody + 1 lžička kávy + 1/2 lžičky cukru
Métrios - 75ml vody + 1 lžička kávy + 1 lžička cukru
Glykós - 75ml vody + 1 lžička kávy + 2 lžičky cukru

Díky speciálnímu balení si zachovává čerstvost a úžasnou vůni.

Může obsahovat stopy sezamu, skořice, hořčičných semínek, celeru, ořechů a ječmene.

Uchovávejte na suchém a stinném místě.

Vyrobeno v Řecku.

 

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat hodnocení
Nevyplňujte toto pole:
 
Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním. Více informací ZDE.