Someliérský balíček řeckých červených vín 6x750 ml II. (121601,121701,740901,120301,120501, 743291)
Kód: SOM8Související produkty
Detailní popis produktu
Výhodná someliérská degustační sada řeckých červených vín
1. ČERVENÉ SUCHÉ VÍNO SYRAH 750 ml
Regionální červené suché víno z Peloponésu.
Vyvážený profil Syrahu se projevuje v rubínově červené barvě s nádechy fialek. Buketu dominují aromata lesního ovoce, fialek a červené papriky. Akcent tříslovin a dlouhého dozvuku potěší i tu nejnáročnější chuť. Je vhodné k pikantním rajčatovým omáčkám a k červenému masu. Každá láhev je opatřena unikátním pořadovým číslem. Jedná se o limitovanou produkci vína.
Ideální teplota pro servírování: 18°C.
Druh vinné révy: Syrah.
Obsah alkoholu: 12% obj.
Obsahuje siřičitany.
Země původu: Řecko.
2. ČERVENÉ SUCHÉ VÍNO MERLOT 750 ml
Regionální červené suché víno z Peloponésu.
Klasická odrůda Merlot roste na vybraných vinicích Peloponésu. Víno má krásnou nachovou barvu. Vínu dodává dlouhotrvající aroma směs čerstvého a sušeného ovoce s rozinkovým a švestkovým pozadím. Výborně se hodí k masu, těstovinám a jídlům doplněných pomeranči, švestkami a jablky. Toto víno je bohaté a plné dobře vyvážených tříslovin. Každá láhev je opatřena unikátním pořadovým číslem. Jedná se o limitovanou produkci vína.
Ideální teplota pro servírování: 17-19°C.
Druh vinné révy: Merlot.
Obsah alkoholu: 11,5% obj.
Obsahuje siřičitany.
Země původu: Řecko.
3. ČERVENÉ SUCHÉ VÍNO CABERNET SAUVIGNON 750 ml
Regionální červené suché víno z Peloponésu.
Starý dobrý známý Cabernet Sauvignon úspěšně roste i na peloponéských vinicích. Nabízí rubínovou barvu s fialkovým nádechem. Bohaté aroma červeného ovoce a paprik spolu s čokoládovými tóny je vyjádřeno v jeho ušlechtilém charakteru. Chuť má v ústech dlouhé trvání. Doporučujeme k pečenému a grilovanému masu, tak jako k pikantním sýrům. Každá láhev je opatřena unikátním pořadovým číslem. Jedná se o limitovanou produkci vína.
Ideální teplota pro servírování: 17-19°C.
Druh vinné révy: Cabernet Sauvignon.
Obsah alkoholu: 12% obj.
Obsahuje siřičitany.
Země původu: Řecko.
4. ČERVENÉ SUCHÉ VÍNO DIONYSOS 750 ml
Toto suché červené víno je vyrobeno z tradičních řeckých odrůd červeného vína. Vinice leží v příznivých klimatických podmínkách. Do vinařství Dionysos se dostanou až po velice přísné kontrole kvality. Moderní vinifikace červeného vína, fermentace pod kontrolovanou teplotou a dozrávání za příznivých podmínek vytváří delikátní příjemné kyselinky a buket s ovocným nádechem.
Barva je zářivě rubínově červená. Oplývá decentním milým aroma s vyváženými podtóny. Sladký nádech ovoce přikrášluje vanilka, hřebíček, rybíz a skořice. Hodí se k popíjení při grilování, k masu s rajčatovou omáčkou nebo tvrdým sýrům.
Ideální teplota pro servírování: 18-20° C.
Obsah alkoholu: 11,5% obj.
Obsahuje siřičitany.
Země původu: Řecko.
5. ŘECKÉ ČERVENÉ POLOSLADKÉ VÍNO DIONYSOS IMIGLYKOS 750 ml
Imiglykos znamená v řečtině „polosladké“ víno a pro jeho oblíbenost na něho narazíte po celém Řecku. Je klasické řecké víno a náleží k nejdůležitějším řeckým domácím specialitám.
Vybrané odrůdy řeckého červeného vína jsou vinifikovány moderní vinifikací pro červené víno. Teplota řízené fermentace je kontrolována a je precizně přerušována. To vytváří čerstvost a intenzivní ovocné příchutě, zbytkovou sladkost a jemnou a kulatou chuť.
Má hlubokou, zářivě rubínově červenou barvu. Aroma je bohaté, s intenzivním nádechem červených bobulí a s lehkým nádechem vanilky, hřebíčku, rybízu a skořice. Má osvěžující, jemně kyselou chuť, silnou strukturu a ovocnou dochuť. Výborně se hodí k ovoci, zmrzlině a dezertům. Je možné je servírovat také samostatně nebo jako aperitiv.
Ideální teplota pro servírování: 10-12° C (k teplým jídlům)/7° C (jako aperitiv nebo digestiv).
Obsah alkoholu: 11% obj.
Obsahuje siřičitany.
Země původu: Řecko.
Zákaz prodeje alkoholických nápojů osobám mladším 18 let.
Při převzetí zboží bude ověřen Váš věk.
Doplňkové parametry
Kategorie: | Someliérské sady vín |
---|---|
Hmotnost: | 7.15 kg |
Položka byla vyprodána… |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.