Nastavení
sezamová tyčinka 40 g
Broskvový kompot z řeckých loupaných broskví - půlky.
Pomerančová marmeláda
Fíky v sirupu 454g
Med květový lesní Včelař: Richard Milerski, Staré Purkartice
Višně bez pecky v sirupu.
Sezamová chalva s pistáciemi
Legendární řecké plněné čokoládové trubičky Papadopoulos Caprice
Sezamová chalva s kakaem
Sezamová chalva vanilková
Sezamová chalva s kakaem.
Sezamová chalva vanilková.
Tachini je pasta z drcených sezamových semínek. Toto tachini je vyrobeno z loupaných sezamových semínek, smíchané s medem.
Pomeranče v sirupu 454g
Sezamová chalva s mandlemi.
Med květový Včelař: Richard Milerski, Staré Purkartice
Meruňkový džem
Broskvový džem
Tachini je pasta z drcených sezamových semínek. Toto tmavé tachini je vyrobeno z neloupaných sezamových semínek.
Jemný nugát s mandlemi
Lískooříškový krém Lahodný lískooříškový krém, který je v Řecku součástí snad každého snídaňového stolu jak v domácnostech, tak i hotelích.
Jahodový džem
Třešňový džem
250 g Sezamová chalva vanilková.
Tachini je pasta z drcených sezamových semínek. Toto světlé tachini je vyrobeno z loupaných sezamových semínek.
Mandlová tyčinka
250 g Sezamová chalva s mandlemi
Med květový pastovaný Včelař: Richard Milerski, Staré Purkartice
Bergamot (speciální aromatický druh citrusu) v sirupu 454g
Sezamová chalva kakaová
Sezamová chalva celozrnná
Legendární řecké plněné trubičky Papadopoulos Caprice Classic 250g
Kdoule v sirupu 454g LIMITOVANÁ EDICE POUZE DO VYPRODÁNÍ!
Karamelový topping Na zmrzlinu, dezerty, ovoce, ale i do jogurtu a tvarohu.
Lahodná pistáciová tyčinka
Višňový sirup
Sezamová chalva s arašídy.
Višňový topping Na zmrzlinu, dezerty, ovoce, ale i do jogurtu a tvarohu.
Celé pekanové oříšky v medu
Čokoládový topping Na zmrzlinu, dezerty, ovoce, ale i do jogurtu a tvarohu.
Lukumi růže
Lukumi vanilka
Lukumi mandle
Oblíbená lískooříšková tyčinka.
Jahodový topping Na zmrzlinu, dezerty, ovoce, ale i do jogurtu a tvarohu.
Oblíbená kešu tyčinka za super cenu!
Tachini s kakao-lískooříškovým krémem 50:50
Sezamová chalva vanilková bez cukru
Nacházíte se na straně 1 z 2.