Dressing s extra panenským olivovým olejem a šafránem 250 ml RODIAN
Kód: GS 193Související produkty

BIO Extra Panenský Olivový Olej z Kréty od rodinné firmy Critida, s česnekem. Úžasný je na Bruschettu, do "tataráku" či na nakládání masa, zejména vepřového.

BIO Extra Panenský Olivový Olej z Kréty od rodinné firmy Critida, s oregánem. Výborný do těstovin, na tousty a hlavně na zapečený sýr Feta. VÝPRODEJ - MÍRNĚ POŠKOZENÁ ETIKETA

BIO Extra Panenský Olivový Olej z Kréty od rodinné firmy Critida, s rozmarýnem. Skvělý na nakládání kuřecího masa a na těstoviny. VÝPRODEJ - MÍRNĚ POŠKOZENÁ ETIKETA

Extra Panenský Olivový Olej z Kréty od rodinné firmy Critida, s oregánem. Výborný do těstovin, na tousty a hlavně na zapečený sýr Feta. VÝPRODEJ - MÍRNĚ POŠKOZENÁ ETIKETA

Extra Panenský Olivový Olej z Kréty od rodinné firmy Critida, s rozmarýnem. Skvělý na nakládání kuřecího masa a na těstoviny. VÝPRODEJ - MÍRNĚ POŠKOZENÁ ETIKETA

Prémiový Dressnig s Extra Panenským Olivovým Olejem s červeným pomerančem

Prémiový Dressing s Extra panenským olivovým olejem s lanýžovou příchutí

200 ml Dressing s extra panenským olivovým olejem s wasabi

200 ml Dressing s extra panenským olivovým olejem s chilli
Detailní popis produktu
DRESSING S EXTRA PANENSKÝM OLEJEM A ŠAFRÁNEM 250 ml RODIAN
Zkuste si tímto skvělým olejem zakápnout Vaše oblíbené těstoviny, promíchejte v něm třeba polníček, zkuste si jej nakapat na pizzu!
Užívá se především ve francouzské, španělské a orientální kuchyni. Nejčastěji se přidává do rýže, těstovin nebo kuskusu. Skvělý je k rybám i mořským plodům a chybu neuděláte, pokud jej přidáte k drůbeži či do polévek.
Dressing s extra panenským olivovým olejem.
Výživové údaje na 100 ml:
Energetická hodnota: 3450 kJ/824 kcal; tuky: 91,6 g, z toho nasycené mastné kyseliny: 12,6 g; sacharidy: 0 g, z toho cukry: 0 g; bílkoviny: 0 g; sůl: 0 g.
Země původu: Řecko.
Doplňkové parametry
Kategorie: | Extra panenský olivový olej ochucený |
---|---|
Hmotnost: | 0.4 kg |
EAN: | 5212007347810 |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.